Produkter


Om Design-Line Danmark's Produkter og Services

Hvem, Hvorfor og Hvordan...?

Design-Line Danmark har siden 2001 kontinuerligt skannet markedet efter de bedste danske hosting-leverandører til vores systemer. Mange er kommet, og gået igen, uden at have opfyldt det der blev lovet. Nogle kæmper endnu, og andre træder klart frem med den service som Design-Line Danmark kan stå inde for over for vores kunder.
Kvad vores brede vifte af udviklede systemer igennem tiden, har det altid været vigtigt at vi kan regne med at leverandøren performer til kundens forventning. Pris og produkt hører sammen, og her accepterer Design-Line Danmark ikke mindre end det bedste til vores kunder.

Zitcom A/S har siden begyndelsen af samarbejdet med Design-Line Danmark, for mere end et årti siden, holdt hvad der er blevet lovet og har aldrig svigtet når situationen har været kritisk. Der er tilmed lavet væsentlige tiltag og forbedringer hvilket bekræfter at Design-Line Danmark's vurdering af primær leverandør er det rigtige valg.

Zitcom A/S har i dag bygget eget fuldt professionelt hosting-center fra bunden med alt der kræves og kan ønskes af sikkerheds-foranstaltninger med strøm-, køling-, backup-, sikkerheds- og brand beskyttelse. Nu er det største problem hackere og digitale angreb fra verden omkring os, men også her gør Zitcom A/S alt der kan gøres for at vores systemer fortsætter med at fungere. Alle systemer er "spejlet", så forsvinder én forbindelse, træder en anden i stedet. En blank side er det værste der kan ske for Zitcom A/S.
 
Design-Line Danmark har tilmed en SMS-service ved Zitcom A/S, hvor der max. går 20 minutter fra en support-SMS er afsendt, til den vagthavende tekniker står i hostingcenteret, hvis det er der et problem er opstået, ellers håndteres alt omgående med et telefonopkald i normal åbningstid. Alt bliver overvåget 24/7/365.

Zitcom A/S har opnået flere certificeringer og udemærkelser imens Design-Line Danmark har været partner, dette er vores garanti for stabilitet og fremtidssikring for vores kunder.


Design-Line Danmark handler ikke udelukkende om "high-end" produkter. Selv om det i 9 ud af 10 tilfælde bedst kan betale sig at gøre det rigtigt fra starten.
 
Vi samarbejder også med andre, og billigere, leverandører for at kunne servicere de kunder som har et mere beskedent behov. Betingelserne fra Design-Line Danmarks side er de samme, blot med focus baseret på den aktuelle opgave nu og her, til billigste pris, men med den sædvanlige stabilitet som vi er så kendt for.
 
Unoeuro Danmark A/S er Design-Line Danmark's valg når det gælder de mindre krævende Webmaster-Service HTML hjemmesider som ikke baserer sig på avancerede og dyre servere og databasesystemer. Med de rigtige betingelser leverer Unoeuro Danmark A/S i fuld udstrækning samme gode ydelse som vores øvrige leverandører.

Ud over Design-Line Danmarks produkter, er der enkelte hostingselskaber der forhandler Design-Line Danmarks TORNADO CMS. Disse selskaber er selv ansvarlige for den daglige drift af serverparken, Design-Line Danmark garanterer alene for det leverede system, og yder selvfølgelig vores sædvanlige support til disse.
 
 
Mejlbyvej 70, Mejlby
DK-9610 Nørager
CVR: 26 30 61 67

Kontaktmail: dld@dld.dk